Wat deelnemers zeggen over de lessen van Iki Yoga

Do-in yoga bij iki yogastudio brengt mij minder rugklachten en stilte in mijn hoofd!
Sandra geeft super goed les en zij helpt mij ontzettend tijdens de lessen en ze houd rekening met de beperkingen die ik heb!
Do-in yoga is mijn favoriete rust momentje in de week
* Esmeralda

Sandra geeft op een relaxte manier de lessen. Ieder mag op zijn eigen manier en binnen de eigen grenzen de lessen mee doen. Ze heeft ook veel humor en gebruikt dit zonder het doel uit oog te verliezen. Dit maakt de lessen nog leuker. Elke keer leer ik ook weer wat nieuws. Echt een aanrader dus!
* Corinne

Ik heb een privé yogales van San gehad en het was heerlijk. Ik kan niet anders zeggen. Ze heeft een prettige stem en legt alles duidelijk uit. Een echte aanrader!!!
* Patricia

“Zit nu bijna een jaar op Do-in Yoga bij Sanne
Ga er elke week weer met plezier naar toe
Het is een gevarieerde les waar ontspanning en werken aan je lijf voorop staat, dit in combinatie met de nodige humor
Sanne is een opgewekte instructrice en weet de yoga op een laagdrempelige manier te brengen zonder zweverig gedoe
Ik vind het leuk om te doen en merk dat mijn lijf er ook wat aan heeft 
Als we bij de lokatie wegrijden ben ik heerlijk ontspannen 
Je bent soepeler in het bewegen dat merk je vooral als je een paar keer niet bent geweest”
*EstherIk ga nu ruim 2 jaar naar de yoga lessen van Sandra. Ik vind het erg fijn om de (verschillende) lessen te volgen. Ik heb ook veel meer mijn rust gevonden en een hoop over mijzelf geleerd!
Sandra heeft een luisterend oor geeft op een duidelijke manier les met de nodige humor .
Ik kan het iedereen aanraden!
*Michelle

Do-In Yoga lessen en Yoga Nidra bij Sandra. Voor mij is het wekelijks mentaal en lichamelijk onderhoud. De lessen starten met een moment horen en voelen, wat houd je bezig, luchtig of diepgaand, een mooi begin als basis van een les, voor mij is het meer een ervaring. Soms merk ik meteen dat er zaken loskomen, soms ontstaan inzichten later, als je het niet verwacht. Sandra komt op mij over als een aards mens, met beide voeten op de grond en ruimte voor humor. Ik zei ook altijd 'Yoga is niets voor mij', toch raad ik het je aan, het is nu een deel van mij!
*Kelly

In de lessen bij Iki Yoga word je erg op je gemak gesteld zonder dat het heel erg zweverig wordt. Sandra heeft een prettige stem om naar te luisteren en legt goed uit welke oefeningen je moet doen en hoe je ze moet doen. Ik kom helemaal tot rust tijdens de les. Ze neemt de tijd om even een praatje te maken aan het begin en aan het eind sluiten we de les af met een heerlijk relaxed bakkie thee! Het bevalt me helemaal prima!
*Chantalle