Even voorstellen


Mijn naam is Sandra Grootenboer en woon met mijn man en 4 kinderen in Julianadorp.
Ik ben zo'n 13  jaar met yoga bezig, eerst zelf beoefenen en de laatste 5 jaar als Teacher.
Naast dat ik Yoga geef ben ik ook fotograaf en voel me gezegend dat ik beide talenten mag uitoefenen.

Ik kwam met Do-In Yoga in contact toen een vriendin mij uitnodigde om mee te gaan naar het Do-In Yoga Beach Festival. Ik dacht leuk maar nog nooit van Do-In Yoga gehoord.
Het ging me goed af en vond het een "makkelijke, luchtige en lichte" vorm van yoga. Totaal niet beseffend dat het op een veel diepere laag doorwerkte. Dus vriendelijk bedankt toen iemand zei of het weer lesgeven niet iets voor mij was (ik ben in het verleden Aerobic en steps instructeur geweest)
De volgende dag echter merkte ik dat er wel degelijk iets had plaatsgevonden in mij, een soort verlichting van zwaarte, ik voelde me echt heel goed en dat was een tijdje geleden.
Ik zat namelijk op dat moment midden in een Burn-out en lichtpuntjes waren zeldzaam.
Direct heb ik de Do-In Yoga School van Claudia Heijdel opgezocht en me opgegeven voor de opleiding. Wat een thuiskomen was dat! Thuiskomen in de stof maar vooral bij mezelf! Weer voelen dat ik in mijn lijf zat, voelen van emoties en voelen van mijn ziel.
Je kunt lezen dat ik heel enthousiast ben en nodig je graag uit om zelf te komen ervaren wat Do-In Yoga voor je kan betekenen.

sandra grootenboer, ikiyogastudio, do-in yoga, yoga, julianadorp, zen, meditatie